EasyPress 2,2 Bar felkábelezve 4m

Easy Press 2,2 Bar felkábelezve 4m

Pedrollo EASYPRESS 2.2 felkábelezve 4m 

Kábel dugalj 1 méter

Kábel dugvilla 4 méter

 

Indítási nyomásérték 2,2 bar EASYPRESS szivattyú vezérlőt alkalmazhatjuk felszíni szivattyúkhoz és búvárszivattyúkhoz egyaránt abban az esetben ha a szivattyú motor teljesítménye nem haladja meg az 1500 W-ot.

Max átfolyás 200 liter/perc

EASYPRESS szivattyú vezérlőt szerelhetjük függőlegesen és vízszintesen egyaránt. Enyhe párás környezetet elvisel!

Nincs leállítási érték, csapelzáráskor maximális szivattyú zárónyomás érték elérése után 10-12 mp múlva a szivattyú leáll.

Figyelni kell arra a tényre, hogyha nem használunk nyomáscsökkentőt a rendszerbe, vagy magas a szivattyú zárónyomás értéke szelepek, csővezetékek elpattanhatnak, megrepedhetnek!

Hidrofor tartály beépítése nem szükséges de ajánlott. EASYPRESS 2,2 bar indítású szivattyú vezérlő maximálisa 18 méter ellennyomás értéket visel el! Ha a beépítési pont és a végfelhasználás között több mint 18 méter szintkülönbség van függőlegesen, vagy a rendszerben a nyomásveszteség több mint 2,2 bár, akkor a szivattyú vezérlő nem képes elindítani a szivattyút! Ha nem tudja, hogy milyen van beépítve akkor meg kell nézni a vezérlő hátsó részét mert színkódok jelölik az indítási nyomásértéket!

Szállítási idő :
1-3 nap
Motor teljesítmény:
2200 W
Garancia:
1 év
Br 47 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Pedrollo
Cikkszám
EA4M001270