EASYPRESS 1,5 bar

Raktárkészlet: 0 db
EASY PRESS 1,5 bar
EASY PRESS 1,5 bar
EASY PRESS 1,5 bar
EASY PRESS 1,5 bar

EASYPRESS 1,5 Bar

Indítási nyomásérték 1,5 bar.

Pedrollo EASYPRESS szivattyú vezérlőt alkalmazhatjuk felszíni szivattyúkhoz és búvárszivattyúkhoz egyaránt abban az esetben ha a szivattyú motor teljesítménye nem haladja meg az 1500 W-ot.

Ha meghaladja, egy behúzó mágnes közbeépítése szükséges. EASYPRESS szivattyú vezérlőt szerelhetjük függőlegesen és vízszintesen egyaránt. Enyhe párás környezetet elvisel! 

Nincs leállítási érték, csapelzáráskor maximális szivattyú zárónyomás érték elérése után 10-12 mp múlva a szivattyú leáll.

Max átfolyás 200 liter/perc

 

Piros, 2,2 báros vezérlő - 1,8 bár ellennyomásig ITT elérhető!

Kék, 1,5 báros vezérlő - 1,1 bár ellennyomásig!

 

Sárga 0,8 báros vezérlő - 0,5 bár ellennyomásig!

EASYPRESS  szivattyú vezérlő vízhiány esetén beavatkozik a szivattyú működésébe abban az esetben ha víz áramlása 3 liter alá esik percenként. Nagyobb csőtörések esetén ami meghaladja a 3 litert a vezérlő víz elvételnek érzékeli és nem kapcsolja ki a szivattyút. Kisebb szivárgások esetén ha sűrű ki-be kapcsolásra áll a szivattyú, a vezérlő beavatkozik.  

Az első vízvételi lehetőséget mindig a vezérlő után szabad építeni, a szivattyú és a vezérlő közé tilos!

Elektromos bekötési segédlet a vezérlő előlapjának belső részén látható! Nem igényel különösebb szaktudást de az elektromos biztonsági szabályokat minden esetben tartsa be!

Garancia 1 év
Feszültség 230 Volt
Teljesítmény 1500 Watt
Szállítási teljesítmények 200 liter/perc
Szívó csatlakozás KM 1"
Nyomó csatlakozás KM1"
Maximum folyadék hőmérséklet 65 °C
Beépítési hossz 174 mm
Védelem IP65 

Szállítási idő :
1-3 nap
Motor teljesítmény:
1500 W-ig
Garancia:
1 év
Max vízszállítás :
200 liter/perc (vízáteresztés)
Br 37 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

EASYPRESS alkalmazása

Figyelni kell arra a tényre, hogyha nem használunk nyomáscsökkentőt a rendszerbe, vagy magas a szivattyú zárónyomás értéke, szelepek, csővezetékek elpattanhatnak, megrepedhetnek! 

Hidrofor tartály beépítése nem szükséges de ajánlott. 1,5 báros EASYPRESS szivattyú vezérlő maximálisa 15 méter ellennyomás értéket visel el! Ha a beépítés és a végfelhasználás között több mint 15 méter szintkülönbség van függőlegesen vagy a rendszerben a nyomásveszteség több mint 1,5 bár akkor a szivattyú vezérlő nem képes elindítani a szivattyút! Ha nem tudja, hogy milyen van beépítve akkor meg kell nézni a vezérlő hátsó részét mert színkódok jelölik az indítási nyomásértéket!

Adatok
Gyártó
Pedrollo
Raktárkészlet
0 db
Cikkszám
easy15