Brio Tank szivattyú vezérlő (felkábelezve)

Raktárkészlet: 2 db
Brio Tank szivattyú vezérlő
Brio Tank szivattyú vezérlő
Brio Tank szivattyú vezérlő
Brio Tank szivattyú vezérlő
Brio Tank szivattyú vezérlő
Brio Tank szivattyú vezérlő

Brio Tank szivattyú vezérlő 

Tápfeszültség 230 V  50/60 Hz

Maximális áramerősség 12 A

Beavatkozási nyomás tartománya (indítási nyomás) 1-3,5 bár között 

A vezérlő nem rendelkezik kikapcsolási értékhatárral, a szivattyú maximális csomásértékén kapcsol ki!

Tartály előfeszítő nyomása 1.0 Bár 

Folyadék maximális hőmérséklete 50 celsius 

Maximális üzemi hőmérséklet -10 +50 celsius 

Védelmi fokozat IP 65 

Csatlakozások mérete 1"

Vezérelt szivattyú maximális teljesítménye 1500 W-

Megengedett maximális nyomás 10 bár 


Brio Tank szivattyú vezérlő alkalmas búvár és felszíni szivattyúk üzemeltetéséhez egyaránt. Automata indítást és leállítást tesz lehetővé csap elzáráskor vagy nyitáskor. A Brio Tank biztosítja a szárazonfutás védelmet is. Vízhiány esetén a szivattyút leállítja ezzel elkerüli a maradandó károsodást. Beépített időzítővel ellátva ami vízkutatásra van kifejlesztve. Brio Tank szivattyú vezérlő továbbgondolt változat ami egy 0,4 literes hidrofor tartállyal el van látva vízütések ellen. A hidrofor tartály nyomását a vezérlő hátsó részén ellátták egy szeleppel amin az előfeszítő levegőnyomás állítható. Az előfeszítő nyomást az indítási érték 2/3 legyen. Ez azt jelenti ha a szivattyú indítási nyomása 1,5 bár akkor 1 bár légnyomásnak kell a tankban lenni. 

Figyelem! Mint minden szivattyús vezérlés és szivattyús rendszer, így a Brio tank is törődést igényel! Mivel kismértékű hidrofor tartállyal van ellátva rendszeresen ellenőrizni kell a nyomásértéket! Ha nincs előfeszítő nyomás, a Brio Tank nem megfelelően működik!

A szivattyú vezérlő Brio Tank nyomásmérő órával felszerelt amin ellenőrizhető a szivattyú zárónyomás értéke és esetleges szivárgásra is figyelmeztet. Ha a rendszerben szivárgás van a nyomásmérő mutatója finoman esik lefelé. Indítási nyomás érték beállítása úgy lehetséges ha az elülső fedlapot leszereljük és a nyomásmérő alatti +- csavart eltekerjük. + irányba felfelé - irányba lefelé tudjuk az indítási értéket állítani. 

Brio Tank beépítése 

Brio Tankot beépíthetünk függőlegesen vagy vízszintesen egyaránt. Az első vízkivételi pontot a szivattyú vezérlő után szabad kiépíteni. Búvárszivattyúra való telepítéskor elég a szivattyú nyak részére telepíteni visszacsapó szelepet. Ha nem lehetséges úgy kell beszerelni a visszacsapó szelepet, hogy a Brio Tank előtt minimum 3 méterrel legyen.

Magas vízkivétel esetén a Brio Tank by-pass módban is telepíthető.

Szállítási idő :
1-3 nap
Motor teljesítmény:
1500 W-ig
Garancia:
1 év
Br 28 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Hasonló termékek
EASY PRESS 2,2 bar
Br 38 250 Ft
Adatok
Gyártó
Italtecnica
Raktárkészlet
2 db
Cikkszám
brio0001T