EASY PRESS 2,2 bar

Raktárkészlet: 11 db
EASY PRESS 2,2 bar
EASY PRESS 2,2 bar
EASY PRESS 2,2 bar
EASY PRESS 2,2 bar

Pedrollo EASYPRESS 2.2


Indítási nyomásérték 2,2 bar EASYPRESS szivattyú vezérlőt alkalmazhatjuk felszíni szivattyúkhoz és búvárszivattyúkhoz egyaránt abban az esetben ha a szivattyú motor teljesítménye nem haladja meg az 1500 W-ot.

Max átfolyás 200 liter/perc

EASYPRESS szivattyú vezérlőt szerelhetjük függőlegesen és vízszintesen egyaránt. Enyhe párás környezetet elvisel! 

Nincs leállítási érték, csapelzáráskor maximális szivattyú zárónyomás érték elérése után 10-12 mp múlva a szivattyú leáll. 

Figyelni kell arra a tényre, hogyha nem használunk nyomáscsökkentőt a rendszerbe, vagy magas a szivattyú zárónyomás értéke szelepek, csővezetékek elpattanhatnak, megrepedhetnek! 

Hidrofor tartály beépítése nem szükséges de ajánlott. EASYPRESS 2,2 bar indítású szivattyú vezérlő maximálisa 18 méter ellennyomás értéket visel el! Ha a beépítési pont és a végfelhasználás között több mint 18 méter szintkülönbség van függőlegesen, vagy a rendszerben a nyomásveszteség több mint 2,2 bár, akkor a szivattyú vezérlő nem képes elindítani a szivattyút! Ha nem tudja, hogy milyen van beépítve akkor meg kell nézni a vezérlő hátsó részét mert színkódok jelölik az indítási nyomásértéket!

4 méteres kábeles változat itt

Piros, 2,2 báros vezérlő - 1,8 bár ellennyomásig! 

Használati útmutató 

Kék, 1,5 báros vezérlő - 1,1bár ellennyomásig!

Sárga 0,8 báros vezérlő - 0,5 bár ellennyomásig!


EASYPRESS  szivattyú vezérlő vízhiány esetén beavatkozik a szivattyú működésébe abban az esetben ha víz áramlása 3 liter alá esik percenként. Nagyobb csőtörések esetén ami meghaladja a 3 litert a vezérlő víz elvételnek érzékeli és nem kapcsolja ki a szivattyút. Kisebb szivárgások esetén, vagy ha sűrű ki-be kapcsolásra áll a szivattyú, a vezérlő beavatkozik. Az első vízvételi lehetőséget mindig a vezérlő után szabad építeni, a szivattyú és a vezérlő közé tilos! Elektromos bekötési segédlet a vezérlő előlapjának belső részén látható! Nem igényel különösebb szaktudást de az elektromos biztonsági szabályokat minden esetben tartsa be! 

Nagyon fontos! 

A Pedrollo Easypress szivattyú vezérlőt hamisítják és árulják az interneten! Kizárólag megbízható forrásból szabad Easypress vezérlőt vásárolni! Csalogatóan olcsó ár megtévesztő lehet. A hamis vezérlő a szivattyút is tönkre teheti és nem érvényesíthető a garanciális feltétel!

Hamisított Easypress így néz ki, ne vásárolja meg itt megtekintheti

Garancia 1 év
Feszültség 230 Volt
Teljesítmény 1500 Watt
Szállítási teljesítmények 200 liter/perc
Szívó csatlakozás KM 1"
Nyomó csatlakozás KM 1"
Maximum folyadék hőmérséklet 65°C
Beépítési hossz 174 mm
Védelem IP65 

Szállítási idő :
1-3 nap
Motor teljesítmény:
1500 W-ig
Garancia:
1 év
Max vízszállítás :
200 liter/perc (vízáteresztés)
Br 38 250 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Gyártó
Pedrollo
Raktárkészlet
11 db
Cikkszám
easy22