EASY PRESS 2,2 bar

-5%
Raktárkészlet: 5 db
EASY PRESS 2,2 bar
EASY PRESS 2,2 bar
EASY PRESS 2,2 bar
EASY PRESS 2,2 bar

Pedrollo EASYPRESS 2,2 bar


Indítási nyomásérték 2,2 bar EASYPRESS szivattyú vezérlőt alkalmazhatjuk felszíni szivattyúkhoz és búvárszivattyúkhoz egyaránt abban az esetben ha a szivattyú motor teljesítménye nem haladja meg az 1500 W-ot.

Max átfolyás 200 liter/perc

Ha meghaladja, egy behúzó mágnes közbeépítése szükséges. EASY PRESS szivattyú vezérlőt szerelhetjük függőlegesen és vízszintesen egyaránt. Enyhe párás környezetet elvisel! 

Nincs leállítási érték, csapelzáráskor maximális szivattyú zárónyomás érték elérése után 10-12 mp múlva a szivattyú leáll. 

Figyelni kell arra a tényre, hogyha nem használunk nyomáscsökkentőt a rendszerbe, vagy magas a szivattyú zárónyomás értéke szelepek, csővezetékek elpattanhatnak, megrepedhetnek! Hidrofor tartály beépítése nem szükséges de ajánlott. 2,2 báros EASYPRESS szivattyú vezérlő maximálisa 18 méter ellennyomás értéket visel el! Ha a beépítés és a végfelhasználás között több mint 18 méter szintkülönbség van függőlegesen vagy a rendszerben a nyomásveszteség több mint 2,2 bár akkor a szivattyú vezérlő nem képes elindítani a szivattyút! Ha nem tudja, hogy milyen van beépítve akkor meg kell nézni a vezérlő hátsó részét mert színkódok jelölik az indítási nyomásértéket!

Piros, 2,2 báros vezérlő - 1,8 bár ellennyomásig! 

Kék, 1,5 báros vezérlő - 1,1bár ellennyomásig!

Sárga 0,8 báros vezérlő - 0,5 bár ellennyomásig!


EASY PRESS  szivattyú vezérlő vízhiány esetén beavatkozik a szivattyú működésébe abban az esetben ha víz áramlása 3 liter alá esik percenként. Nagyobb csőtörések esetén ami meghaladja a 3 litert a vezérlő víz elvételnek érzékeli és nem kapcsolja ki a szivattyút. Kisebb szivárgások esetén ha sűrű ki-be kapcsolásra áll a szivattyú, a vezérlő beavatkozik. Az első vízvételi lehetőséget mindig a vezérlő után szabad építeni, a szivattyú és a vezérlő közé tilos! Elektromos bekötési segédlet a vezérlő előlapjának belső részén látható! Nem igényel különösebb szaktudást de az elektromos biztonsági szabályokat minden esetben tartsa be! 

Garancia 1 év
Feszültség 230 Volt
Teljesítmény 1500 Watt
Szállítási teljesítmények 200 liter/perc
Szívó csatlakozás KM 1"
Nyomó csatlakozás KM1"
Maximum folyadék hőmérséklet 65 °C
Beépítési hossz 174 mm
Védelem IP65 

Szállítási idő :
1-3 nap
Motor teljesítmény:
1500 W-ig
Garancia:
1 év
Max vízszállítás :
200 liter/perc (vízáteresztés)
Br 27 500 Ft
Akció: Br 26 000 Ft
Kezdete: 2021.10.25   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Gyártó
Pedrollo
Raktárkészlet
5 db
Cikkszám
easy22