Szivattyú indító dobozok PM C-BOX

Szivattyú indító doboz

Szivattyú indító dobozok külső indítókondenzátoros mélykút szivattyúkhozMélykútszivattyúk, csőkút szivattyúk kondenzátorral vannak ellátva, külső vagy belső szereléssel, a belső kondenzátoros szivattyúkat helyszínen nem lehet szerelni.

A belső kondenzátoros szivattyúk javítása költséges és szakszerviz végzi. Bár a mostani szivattyúk kondijai igen sokáig bírja mégis lehetnek kivételek.

Ilyenkor kell a szivattyút kivenni a kútból és beküldeni a szervizbe. Javításuk elég időigényes és nem túl költséghatékony.

Javasolni szoktuk, hogy belső kondis szivattyú választásánál ne csak az árat vegyék figyelembe. Minőségi belső kondis szivattyúknál igen hosszú az élettartam.

Viszont ha külsős kondis szivattyút választott akkor egy indítódobozt is vásárolni kell.

Ebben a dobozban van elhelyezve a kondi, a hőkioldó és egy kapcsoló, bár a 2,2KW-os motoroknál a kapcsolóba van építve a hőkioldó!

A külsős kondis szivattyúk helyszínen javíthatóak csak a megfelelő alkatrészt kell kicserélni a dobozban és a szivattyút sem kell kivenni a kútból.

FIGYELEM!

Nem mindegyik szivattyúnak ugyan az a doboza hiszen más más teljesítményű motorokkal vannak ellátva így a kondi sem mindig ugyanolyan. A szivattyú motor részén fel van tüntetve az amperszám és a kondenzátor farad száma.


Az elektromos motorok teljesítményét vegyék figyelembe!

PM C-BOX 20 0,37 kW 20µf 

PM C-BOX 25 0,55 kW 25µf

PM C-BOX 35 0,75 kW 35µf

PM C-BOX 40 1,1 kW 40µf

PM C-BOX 60 1,5 kW 60µf

PM C-BOX 80 2,2 kW 80µf

PM C-BOX 90 3 kW 90µf


A megfelelő indító dobozt ki tudja választani a kosár felett.
Alapváltozat PM C-BOX 20


Br 16 440 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
indito