WT WJ60M Önfelszívó Kerti JET szivattyú gázleválasztó ejektorral

WT WJ60M Önfelszívó Kerti JET szivattyú gázleválasztó ejektorral

Water-Technologies WJ60M szivattyú

Kisebb hidroforos rendszerekhez ajánlott gyengébb vízadású kutakhoz. A maximális emelési magassg miatt figyelni kell a szivattyú nyomáskapcsoló beállítására, mivel maximum 2,8 bár kikapcsoláshoz alkalmazható. A szivattyú teljes átmérős (slagos) locsolás esetén átfolyós vezérlővel, áramlásvezérlővel üzemeltethető! Vízben oldott gázok esetén is alkalmazható. 

Üzemi feszültség: 230 V, 50 Hz;
Motorteljesítmény: 450 W;
Max. emelőmagasság: 35 m;
Max. folyadékszállítás: 40 l/perc;
Max. szívási mélység: 8-9 m;
Csonkméret: 1″ – 1″.
Vízszállítás

                   10 méterre 40 liter/perc
                   18 méterre 30 liter/perc
                   26 méterre 20 liter/perc
                   33 méterre 10 liter/perc

Szállítási idő :
2-5 nap
Motor teljesítmény:
450 W
Garancia:
1év
Max emelőmagasság:
35 méter
Max vízszállítás :
40 liter
Br 35 941 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Water-Tehnologies szivattyúk

 

JET rendszerű szivattyúk az iparban és a ház körül. Széles körben elterjedt szivattyúk. Felhasználhatóak öntözésnél, házi vízellátásnál. A gázleválasztónak köszönhetően alkalmasak kútvizek szivattyúzásához is abban az esetben ha nem kell 8 méter mélyebbről szivattyúzni a vizet.

Automatizálható szivattyú. Egy áramláskapcsolóval és egy 5-8 literes hidrofor tartállyal kiválóan alkalmas öntözésre, házi vízellátásra. Nagyobb igénybevétel esetén javasolt 50 vagy 100 literes hidrofor tartállyal egybeépíteni. Abban az esetben ha nyomáskapcsolót használunk, figyelnünk kell a zárónyomás értékre. A legtöbb nyomáskapcsoló gyári értéke 1,4 bar bekapcsolás 2.8 bar kikapcsolás. Ezért válasszunk 28 méter emelőmagasságnál nagyobb teljesítményű szivattyút.

Áramláskapcsolóval egybeépítve minden esetben az első indításnál vagy a téli víztelenítés után fel kell tölteni és úgy kell indítani. Javasolt a téli fagytalanítása ha nem fagymentes helyre van telepítve. Tengelyletapadás ellen használhatunk növényi olajat. A szivattyúba juttatva, 2 dl olajjal járassuk 10-20 másodpercig. Kútra szerelve minden esetben javasoljuk szűrő beépítését. Gazdaságosabb ha mosható szűrőbetétet használunk.
Megtalálható a kiegészítő termékek között

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
wj60m