Pedrollo JSWm 2AX JET rendszerű önfelszívó szivattyú tecnopolimer járókerékkel

-24%
Raktárkészlet: 5 db
Pedrollo Jet szivattyú JSWm 2AX
Pedrollo Jet szivattyú JSWm 2AX
Pedrollo Jet szivattyú JSWm 2AX
Pedrollo Jet szivattyú JSWm 2AX

Pedrollo JSWm 2AX szivattyú

Pedrollo JSWm 2AX az egyik legelterjedtebb kerti szivattyú. Alkalmazható házi vízművek szivattyújaként, de slagos locsolásra is alkalmas. Igen megbízható és strapabíró szivattyú. Beüzemeléskor a szívócsövet és a szivattyúházat is fel kell tölteni vízzel. A szívócsőre lábszelepet kell telepíteni amit üzem közben is el lep a víz legalább 30 centimétert. Az első indításnál ugyan ott kell légteleníteni a szivattyút ahol feltöltjük. A légtelenítő csavar a szivattyú tetején található réz ¼” colos csavar. Légtelenítéskor nem kell teljesen kicsavarni, elég meglazítani. Ha már nem levegős, folyamatosan jön a víz, óvatosan kell lehúzni nehogy megszakadjon a menet. Téli fagytalanításnál a szívócsonk alatt található ugyancsak ¼” colos csavar kitekerésével lehet a vizet kiengedni.

 

Garancia 2 év
Feszültség 230 Volt
Fordulatszám 2900rpm
Teljesítmény 1100 Watt
Emelőmagasság 58 méter
Szívó csatlakozás 1 coll BM
Nyomó csatlakozás 1 coll BM
Max szívómélység 9 méter
Max megengedett nyomás a házban 6 bar
Max folyadék hőmérséklet 40 °C
Beépítési hossz 388 mm
Szivattyú ház Öntvény, menetes csatlakozókkal ellátva ISO 228/1
Tengely Rozsdamentes acél EN 10088-3-1.4104
Tengelytömítés AR-14 Kerámia Grafit NBR
Járókerék Tecnopolimer
Védelem IP X4
Súly 13kg
Vízszállítás

                 +55    méterre   5 liter/perc
                 +52    méterre 10 liter/perc
                 +46.5 méterre 20 liter/perc
                 +44    méterre 25 liter/perc
                 +42    méterre 30 liter/perc
                 +37.5 méterre 40 liter/perc
                 +34    méterre 50 liter/perc
                 +31    méterre 60 liter/perc
                 +28    méterre 70 liter/perc


Ezt a szivattyút tiszta víz szállítására találták ki de ha kútvizet szivattyúzunk vele érdemes a tecnopolimeres járókerekes változatot választani mert jobban elviseli a homokszemek koptatását mint a rozsdamentes acél.

Szállítási idő :
1-3 nap
Motor teljesítmény:
1100 W
Garancia:
2 év
Max emelőmagasság:
58 méter
Max vízszállítás :
70 liter
Br 60 800 Ft
Akció: Br 46 000 Ft
Kezdete: 2021.04.06   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Pedrollo Jet önfelszívó kerti szivattyúkJET rendszerű szivattyúk az iparban és a ház körül. Széles körben elterjedt szivattyúk.Felhasználhatóak öntözésnél, házi vízellátásnál. A gázleválasztónak köszönhetően alkalmasak kútvizek szivattyúzásához is abban az esetben ha nem kell 8 méter mélyebbről szivattyúzni a vizet. Automatizálható szivattyú. Egy áramláskapcsolóval és egy 5-8 literes hidrofor tartállyal kiválóan alkalmas öntözésre, házi vízellátásra.Nagyobb igénybevétel esetén javasolt 50 vagy 100 literes hidrofor tartállyal egybeépíteni. Abban az esetben ha nyomáskapcsolót használunk, figyelnünk kell a zárónyomás értékre. A legtöbb nyomáskapcsoló gyári értéke 1,4 bar bekapcsolás 2,8 bar kikapcsolás. Ezért válasszunk 28 méter emelőmagasságnál nagyobb teljesítményű szivattyút.Áramláskapcsolóval egybeépítve minden esetben az első indításnál vagy a téli víztelenítés után fel kell tölteni és úgy kell indítani. Javasolt a téli fagytalanítása ha nem fagymentes helyre van telepítve. Tengelyletapadás ellen használhatunk növényi olajat. A szivattyúba juttatva, 2 dl olajjal járassuk 10-20 másodpercig. Kútra szerelve minden esetben javasoljuk szűrő beépítését. Gazdaságosabb ha mosható szűrőbetétet használunk.
Megtalálható a kiegészítő termékek között.A kosárnál választható 400V-os kivitelben is. Egy kis magánvélemény. Ez a szivattyú nem csak jó de szép is. Nem tudom, hogy lehet-e ilyet mondani egy szivattyúra, de az látszik, hogy adnak a kinézetre a tervezők. Ebben a szivattyúban egyben megvan a hatékonyság, energiatakarékosság és a szépség is. Tudom, inkább hatékony legyen egy gép mint szép, de ezért a szépségért nem számolnak fel felárat.

Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
5 db
Cikkszám
jswm2ax