Pedrollo JSWm 2AX JET rendszerű önfelszívó szivattyú

-12%
Raktárkészlet: 2 db
Pedrollo Jet szivattyú JSWm 2AX
Pedrollo Jet szivattyú JSWm 2AX
Pedrollo Jet szivattyú JSWm 2AX
Pedrollo Jet szivattyú JSWm 2AX

Pedrollo JSWm 2AX szivattyú

Ajándék túlfeszültség védő!

Pedrollo JSWm 2AX az egyik legelterjedtebb kerti szivattyú. Alkalmazható házi vízművek szivattyújaként, de slagos locsolásra is alkalmas. Igen megbízható és strapabíró szivattyú. Beüzemeléskor a szívócsövet és a szivattyúházat is fel kell tölteni vízzel. A szívócsőre lábszelepet kell telepíteni amit üzem közben is el lep a víz legalább 30 centimétert. Az első indításnál ugyan ott kell légteleníteni a szivattyút ahol feltöltjük. A légtelenítő csavar a szivattyú tetején található réz ¼” colos csavar. Légtelenítéskor nem kell teljesen kicsavarni, elég meglazítani. Ha már nem levegős, folyamatosan jön a víz, óvatosan kell lehúzni nehogy megszakadjon a menet. Téli fagytalanításnál a szívócsonk alatt található ugyancsak ¼” colos csavar kitekerésével lehet a vizet kiengedni.

Pedrolo JSWm 2AX szivattyú jellemzői

Strapabíró kialakítás mellett a Pedrollo JSWm 2AX szivattyú sokoldalúsága jellemzi. Alkalmas ásott vagy fúrt kutakhoz abban az esetben ha az üzemi vízszint nincs lejjebb -9 méternél de a szivattyú lábszelepén kell lenni 30-40 cm vízoszlopnak. Házi vízművek szivattyújaként is megállja a helyét öntöző rendszereknél is. Emelési magassága 58 méter, 5,8 bár. Maximális vízszállítása a Pedrollo JSWm 2AX szivattyúnak 70 liter. A átlag felhasználásnál öntözésnél vagy vízellátásnál 3,7 báron 40 liter leadására képes. Pedrollo JSWm 2AX szivattyú 230-400V-os változatban is elérhető. Járókereke tecnopolimer ami alkalmas akár a 40 fokos vizek szivattyúzásához is.

A szivattyúk esetén is gondoskodni kell az elektromos védelemről is. Túlfeszültség vagy áramingadopzás tartósan kárt tehet a szivattyú elektromos részében! 

Ajándék túlfeszültség védő!

Garancia 3 év

Feszültség 230 Volt

Fordulatszám 2900rpm

Teljesítmény 1100 Watt

Emelőmagasság 58 méter

Szívó csatlakozás 1 coll BM

Nyomó csatlakozás 1 coll BM

Max szívómélység 9 méter

Max megengedett nyomás a házban 6 bar

Max folyadék hőmérséklet 40 °C

Beépítési hossz 388 mm

Szivattyú ház Öntvény, menetes csatlakozókkal ellátva ISO 228/1

Tengely Rozsdamentes acél EN 10088-3-1.4104

Tengelytömítés AR-14 Kerámia Grafit NBR

Járókerék Tecnopolimer

Védelem IP X4

Súly 13kg

Vízszállítás

         +55    méter  5 liter/perc

         +52    méter 10 liter/perc

         +46.5 méter 20 liter/perc

         +44    méter 25 liter/perc

         +42    méter 30 liter/perc

         +37.5 méter 40 liter/perc

         +34    méter 50 liter/perc

         +31    méter 60 liter/perc

         +28    méter 70 liter/perc

Pedrollo JSWm 2AX szivattyút tiszta víz szállítására találták ki de ha kútvizet szivattyúzunk vele érdemes a tecnopolimeres járókerekes változatot választani mert jobban elviseli a homokszemek koptatását mint a rozsdamentes acél.

Szállítási idő :
1-3 nap
Motor teljesítmény:
1100 W
Garancia:
3 év
Max emelőmagasság:
58 méter
Max vízszállítás :
70 liter
Br 78 470 Ft
Akció: Br 68 900 Ft
Kezdete: 2024.05.31   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Pedrollo Jet önfelszívó kerti szivattyúkJET rendszerű szivattyúk az iparban és a ház körül. Széles körben elterjedt szivattyúk.Felhasználhatóak öntözésnél, házi vízellátásnál. A gázleválasztónak köszönhetően alkalmasak kútvizek szivattyúzásához is abban az esetben ha nem kell 8 méter mélyebbről szivattyúzni a vizet. Automatizálható szivattyú. Egy áramláskapcsolóval és egy 5-8 literes hidrofor tartállyal kiválóan alkalmas öntözésre, házi vízellátásra.Nagyobb igénybevétel esetén javasolt 50 vagy 100 literes hidrofor tartállyal egybeépíteni. Abban az esetben ha nyomáskapcsolót használunk, figyelnünk kell a zárónyomás értékre. A legtöbb nyomáskapcsoló gyári értéke 1,4 bar bekapcsolás 2,8 bar kikapcsolás. Ezért válasszunk 28 méter emelőmagasságnál nagyobb teljesítményű szivattyút.Áramláskapcsolóval egybeépítve minden esetben az első indításnál vagy a téli víztelenítés után fel kell tölteni és úgy kell indítani. Javasolt a téli fagytalanítása ha nem fagymentes helyre van telepítve. Tengelyletapadás ellen használhatunk növényi olajat. A szivattyúba juttatva, 2 dl olajjal járassuk 10-20 másodpercig. Kútra szerelve minden esetben javasoljuk szűrő beépítését. Gazdaságosabb ha mosható szűrőbetétet használunk.
Megtalálható a kiegészítő termékek között.A kosárnál választható 400V-os kivitelben is. Egy kis magánvélemény. Ez a szivattyú nem csak jó de szép is. Nem tudom, hogy lehet-e ilyet mondani egy szivattyúra, de az látszik, hogy adnak a kinézetre a tervezők. Ebben a szivattyúban egyben megvan a hatékonyság, energiatakarékosság és a szépség is. Tudom, inkább hatékony legyen egy gép mint szép, de ezért a szépségért nem számolnak fel felárat.

Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
2 db
Cikkszám
jswm2ax