Pedrollo JSWm 1AX JET rendszerű önfelszívó szivattyú

-9%
Raktárkészlet: 7 db
Pedrollo Jet szivattyú

Pedrollo JSWm 1AX szivattyú

Ezt a szivattyút tiszta víz szállítására találták ki de ha kútvizet szivattyúzunk vele érdemes a tecnopolimeres járókerekes változatot választani mert jobban elviseli a homokszemek koptatását mint a rozsdamentes acél.

JSWm 1AX kerti szivattyú a Pedrollo legkisebb JSWm rendszere ami nem is olyan kicsi. Emelési magasság 48 méter és maximális vízszállítása 60 liter percenként. 

A Pedrollo JSWm 1AX kerti szivattyú tecnopolimer, köznyelven ellenálló műanyag amit kútvízre is ajánlatos használni. JSWm 1AX szivattyú kerti locsoláshoz de akár házi vízművek szivattyújaként is használhatunk nagy biztonsággal. Pedrollo sikertermékről van szó amit már hivatalos Pedrollo viszonteladóként 3 év garanciával forgalmazunk. Folyamatos alkatrész ellátás. JSWm 1AX kerti szivattyút rozsdamentes járókerékkel is rendelheti amit JSWm 1A jelöléssel talál. 

Pedrollo JSWm 1 AX szivattyú szívó mélysége 9 méter. A szivattyú szívó mélységénél számításba kell venni, hogy a lábszelepen 30-40cm vízoszlopnak lenni kell. Telpítéskor figyelembe kell venni, hogy zárt, védett helyre kell telepíteni, esőtől, csapadéktól védeni kell.

Pedrollo JSWm 1 AX szivattyú kémiailag semleges vizek szivattyúzásához alkalmas.

Pedrollo JSWm 1AX szivattyú tulajdonságai

Kiválóan alkalmas háztartási célokra, kiskertek öntözéséhez mivel kútvizet is szivattyúzhatunk vele abban az esetben ha az üzemi vízszint nincs 9 méternél lejjebb. A Pedrollo JSWm 1AX önfelszívó szivattyú de beüzemelés előtt a szívócsövet fel kell tölteni vízzel. Igen gazdaságos szivattyú mivel motorja 550Wattos. Jet rendszerű önfelszívó szivattyú ami megbirkózik a gázos vizekkel. Nagy mennyiségű gázokat, levegőt tartalmazó vizek szivattyúzásához is alkalmas. Házi vízmű szivattyújaként is alkalmazható. Emelési magassága 48 méter vagyis 4,8 bár zárónyomásra képes. Kis és közepes vízellátó rendszerekhez, vízellátó tartályokhoz kiváló.

Garancia 2 év

Feszültség 230 Volt

Teljesítmény 550 Watt

Emelőmagasság 48 méter

Szívó csatlakozás 1 coll BM

Nyomó csatlakozás 1 coll BM

Max szívómélység 9 méter

Max folyadék hőmérséklet 40 °C

Beépítési hossz 379 mm

Szivattyú ház Öntvény, menetes csatlakozókkal ellátva ISO 228/1

Tengely Rozsdamentes acél EN 10088-3-1.4104

Tengelytömítés AR-12 Kerámia-Grafit-NBR

Járókerék Tecnopolimer

Védelem IP X4

Vizszállítás

         +43    méterre    5 liter/perc

         +39    méterre  10 liter/perc

         +31.5 méterre  20 liter/perc

         +28.5 méterre  25 liter/perc

         +26    méterre  30 liter/perc

         +22    méterre  40 liter/perc

         +19    méterre  50 liter/perc

         +17    méterre  60 liter/perc

Pedrollo JSWm 1AX szivattyú garanciája

A gyártó 3 év garanciát vállal a szivattyúra abban az esetben ha rendeltetés szerűen van használva. Ez azt jelenti, hogy kémiailag semleges vizeket szivattyúznak vele vagyis tiszta víz szivattyúzásához alkalmas. Érdemes kiépíteni motorvédelmi elektronikát, 400V-os változatnál kötelező! Pedrollo JSWm 1AX szivattyú 3 év jótállási idővel rendelkezik ha hivatalos viszonteladótól vásárolta meg. Érdemes megnézni, hogy hol vásárol mert nem hivatalos viszonteladóktól származó Pedrollo szivattyúkra nem jár a jótállási időszak.

 

Nagyobb testvér itt Pedrollo 2AX

Több kerti szivattyú itt

Szállítási idő :
1-3nap
Motor teljesítmény:
550 W
Garancia:
2év
Max emelőmagasság:
48 méter
Max vízszállítás :
60 liter
Br 63 430 Ft
Akció: Br 57 900 Ft
Kezdete: 2023.09.08   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Pedrollo Jet önfelszívó kerti szivattyúk

JET rendszerű szivattyúk az iparban és a ház körül. Széles körben elterjedt szivattyúk. Felhasználhatóak öntözésnél, házi vízellátásnál.

A gázleválasztónak köszönhetően alkalmasak kútvizek szivattyúzásához is abban az esetben ha nem kell 8 méter mélyebbről szivattyúzni a vizet. Automatizálható szivattyú. Egy áramláskapcsolóval és egy 5-8 literes hidrofor tartállyal kiválóan alkalmas öntözésre, házi vízellátásra.

Nagyobb igénybevétel esetén javasolt 50 vagy 100 literes hidrofor tartállyal egybeépíteni. Abban az esetben ha nyomáskapcsolót használunk, figyelnünk kell a zárónyomás értékre. A legtöbb nyomáskapcsoló gyári értéke 1,4 bar bekapcsolás 2.8 bar kikapcsolás. Ezért válasszunk 28 méter emelőmagasságnál nagyobb teljesítményű szivattyút.

 

Áramláskapcsolóval egybeépítve minden esetben az első indításnál vagy a téli víztelenítés után fel kell tölteni és úgy kell indítani. Javasolt a téli fagytalanítása ha nem fagymentes helyre van telepítve. Tengelyletapadás ellen használhatunk növényi olajat. A szivattyúba juttatva, 2 dl olajjal járassuk 10-20 másodpercig. Kútra szerelve minden esetben javasoljuk szűrő beépítését. Gazdaságosabb ha mosható szűrőbetétet használunk.
Megtalálható a kiegészítő termékek között.

 

A kosár felett választható 400V-os kivitelben is. Egy kis magánvélemény. Ez a szivattyú nem csak jó de szép is. Nem tudom, hogy lehet-e ilyet mondani egy szivattyúra, de az látszik, hogy adnak a kinézetre a tervezők. Ebben a szivattyúban egyben megvan a hatékonyság,energiatakarékosság és a szépség is. Tudom, inkább hatékony legyen egy gép mint szép, de ezért a szépségért nem számolnak fel felárat.

Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
7 db
Cikkszám
jswm1ax