Pedrollo JSWm 1AX JET rendszerű önfelszívó szivattyú tecnopolimer járókerékkel

-9%
Raktárkészlet: 2 db
Pedrollo Jet szivattyú

Pedrollo JSWm 1AX szivattyú

 

Garancia 2 év
Feszültség 230 Volt
Teljesítmény 550 Watt
Emelőmagasság 48 méter
Szívó csatlakozás 1 coll BM
Nyomó csatlakozás 1 coll BM
Max szívómélység 9 méter
Max folyadék hőmérséklet 40 °C
Beépítési hossz 379 mm
Szivattyú ház Öntvény, menetes csatlakozókkal ellátva ISO 228/1
Tengely Rozsdamentes acél EN 10088-3-1.4104
Tengelytömítés AR-12 Kerámia-Grafit-NBR
Járókerék Tecnopolimer
Védelem IP X4


Vízszállítás

                 +43    méterre      5 liter/perc
                 +39    méterre    10 liter/perc
                 +31.5 méterre    20 liter/perc
                 +28.5 méterre    25 liter/perc
                 +26    méterre    30 liter/perc
                 +22    méterre    40 liter/perc
                 +19    méterre    50 liter/perc
                 +17    méterre    60 liter/perc


Ezt a szivattyút tiszta víz szállítására találták ki de ha kútvizet szivattyúzunk vele érdemes a tecnopolimeres járókerekes változatot választani mert jobban elviseli a homokszemek koptatását mint a rozsdamentes acél.

JSWm 1AX kerti szivattyú a Pedrollo legkisebb JSWm rendszere ami nem is olyan kicsi. Emelési magasság 48 méter és maximális vízszállítása 60 liter percenként. A JSWm 1AX kerti szivattyú tecnopolimer, köznyelven ellenálló műanyag amit kútvízre is ajánlatos használni. JSWm 1AX szivattyú kerti locsoláshoz de akár házi vízművek szivattyújaként is használhatunk nagy biztonsággal. Pedrollo sikertermékről van szó amit már hivatalos Pedrollo viszonteladóként 3 év garanciával forgalmazunk. Folyamatos alkatrész ellátás. JSWm 1AX kerti szivattyút rozsdamentes járókerékkel is rendelheti amit JSWm 1A jelöléssel talál. 

Nagyobb testvér itt Pedrollo 2AX

Több kerti szivattyú itt

Szállítási idő :
1-3nap
Motor teljesítmény:
550 W
Garancia:
2év
Max emelőmagasság:
48 méter
Max vízszállítás :
60 liter
Br 40 640 Ft
Akció: Br 37 000 Ft
Kezdete: 2021.04.13   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Pedrollo Jet önfelszívó kerti szivattyúk

JET rendszerű szivattyúk az iparban és a ház körül. Széles körben elterjedt szivattyúk. Felhasználhatóak öntözésnél, házi vízellátásnál.

A gázleválasztónak köszönhetően alkalmasak kútvizek szivattyúzásához is abban az esetben ha nem kell 8 méter mélyebbről szivattyúzni a vizet. Automatizálható szivattyú. Egy áramláskapcsolóval és egy 5-8 literes hidrofor tartállyal kiválóan alkalmas öntözésre, házi vízellátásra.

Nagyobb igénybevétel esetén javasolt 50 vagy 100 literes hidrofor tartállyal egybeépíteni. Abban az esetben ha nyomáskapcsolót használunk, figyelnünk kell a zárónyomás értékre. A legtöbb nyomáskapcsoló gyári értéke 1,4 bar bekapcsolás 2.8 bar kikapcsolás. Ezért válasszunk 28 méter emelőmagasságnál nagyobb teljesítményű szivattyút.

 

Áramláskapcsolóval egybeépítve minden esetben az első indításnál vagy a téli víztelenítés után fel kell tölteni és úgy kell indítani. Javasolt a téli fagytalanítása ha nem fagymentes helyre van telepítve. Tengelyletapadás ellen használhatunk növényi olajat. A szivattyúba juttatva, 2 dl olajjal járassuk 10-20 másodpercig. Kútra szerelve minden esetben javasoljuk szűrő beépítését. Gazdaságosabb ha mosható szűrőbetétet használunk.
Megtalálható a kiegészítő termékek között.

 

A kosár felett választható 400V-os kivitelben is. Egy kis magánvélemény. Ez a szivattyú nem csak jó de szép is. Nem tudom, hogy lehet-e ilyet mondani egy szivattyúra, de az látszik, hogy adnak a kinézetre a tervezők. Ebben a szivattyúban egyben megvan a hatékonyság,energiatakarékosság és a szépség is. Tudom, inkább hatékony legyen egy gép mint szép, de ezért a szépségért nem számolnak fel felárat.

Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
2 db
Cikkszám
jswm1ax