Ingyenes tudásanyag szivattyúkhoz

Hogyan vernek át az interneten?

2021.02.14 21:10
Atukavíz
Atukavíz
Hogyan vernek át az interneten?

Hogyan vernek át az interneten? 

Mióta internet van azóta követnek el rajta csalásokat, félrevezetéseket. Ez is a pénzkeresés egyik formája igaz, hogy törvénybe ütközik és nem a legszebb dolog. De ezt nem igazán érdekli azokat akik elkövetik. Az internet mögé bújva hamis adatokkal szereztek meg olyan információkat amikkel  visszaélve visszafordíthatatlan károkat okoztak ártatlan embereknek.

De az idő változik és egyre nehezebben lehet az emberek pénzét elvenni, kicsalni. Köszönhető ez a törvényi szigorításoknak. Webáruházakban is kötelező megadni olyan adatokat amiket egyszerűen és gyorsan ellenőrizhetünk. Cégadatok, elérhetőség, de egy jó ideje általános szerződési feltételeket is fel kell tüntetni. Kicsit jobban betekintünk egy webáruház mögé biztonságosabban vásárolhatunk. A csalók eltűntek! Nagyon nagy tévedés! Átalakultak speciálisan bizonyos szektorokra koncentrálnak. Tudják mi a legszebb az egészben? Részben hivatalosan csinálják!

 

Átverések a szivattyúk világában

Hogyan lehet valakit hivatalosan becsapni, átverni? A csalók a pszichológiát hívják segítségül párosítva a köztudattal. Mit jelent ez pontosan? Keressük meg az igazi sikertermékeket, öltöztessük szép köntösbe és árusítsuk az eredeti termék nevén. Bonyolultnak hangzik de egyáltalán nem az. Az első kísérletekbe belebuktak a csalók mert egyszerűen az eredeti terméket elküldték Kínába, hogy ilyen szeretnének csak olcsón. A kínai megcsinálta és készen is volt az egyszerű termék hamisítás. Ezek a hamis termékek még mindig jelen vannak de a szakkereskedések erősen figyelnek rájuk és keresik a forrásokat. Az a baj a hamisított termékekkel, hogy nem jó, de legalább jó drága. Mégis az eredeti ár közel feléért árusítják. Mondok egy példát. A Grundfos 25-60 keringető szivattyú sokáig a legelterjedtebb hamisítvány volt a piacon. Számlával lehetett kapni a hamisított terméket ezáltal gyorsan bíróság elé lehetett vinni az ügyet. Volt is hadd el hadd. De a Pedrollonak is van mivel küzdenie. Szóval rövid életű volt a hamisítás. (bár még mindig bele lehet futni). Ezek után érkezett a pszichológia és a köztudat. Vizsgáljuk meg, hogy milyen sikertermékek vannak a piacon. Most nyíltan rá is mutatok egy termékre. Egy sikertermék a Pedrollo forgalmazásában az EASYPRESS szivattyú vezérlő. Siker termék amit keresnek, de hogyan lehet vele valakit becsapni? Itt játszik szerepet a köztudat. Ez a termék a köztudatban csak EASY PRESS nem pedig PEDROLLO EASYPRESS. Ez a nagy átverés! Egy eredeti termékminta ki megy Kínába és visszajön a hamisított termék csak gyártói logó nélkül névvel ellátva. Szinte minden ugyan az. A forma, a szín a méretek és még a neve is, de márkajelzés nélkül! Átvertek? Egyértelműen, Igen! Hivatalosan? Igen! Bár az eladó feltünteti, hogy aks vezérlő de a neve mégis EASY PRESS! És ugye mire fogunk figyelni? Hát persze, hogy a névre és nem egy típusszámra. De az ilyen szityek szutyok kínai termékeket árusító webáruházaknak is van bőr a képükön! És nem is kicsi. Jelen esetünkben a hamis terméket az áruház eredeti termékfotóval kínálja. Még az sem érdekli, hogy saját webáruház matrica is van a terméken! Mutatom:

                                                     

Itt szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy a Szivattyúvilág kizárólag eredeti EASY PERSS készüléket árul! A foton a szivattyúbolt matricája látszik, de Ők sem foglalkoznak hamisított Pedrollo termékekkel!

A másik pszichológiai trükk a jól csengő nevek! Sokszor fordult elő, hogy azzal kerestek meg bennünket, hogy meghibásodott a szivattyú szeretnék megjavítattni. Kérdeztük a márkáját. Azt a választ kaptuk, hogy tudja az a Német vagy éppen az az Osztrák szivattyú. Hát mindenkit ki kell, hogy ábrándítsak, se nem Német se nem Osztrák, mind kínai termék! Érdekes volt számunkra, hogy ezen sokan megdöbbentek. A kis trükkök között van, hogy az Austria megnevezés mellé kiraknak még egy Osztrák zászlócskát is. Ne essen áldozatul! A termék zászlócskával együtt is kínai!

Tanácsom az, hogy aki szivattyú vásárlás előtt áll, jól nézze meg, hogy hol vásárol. Ha valami kínai azt Mi nem titkoljuk!

A minőségnek ára van! Vegye az eredetit,védje a hazait! Ne vásároljon szivattyút kapu alatt a szomszédtól!

Nézzen körül eredeti szivattyú vezérlő kínálatunkban katt