ZDS mélykúti szivattyú P.2-12.O3 7.7 bar

-27%
zds szivattyú QPGo.P.2-12

ZDS mélykúti szivattyú, kútszivattyú P.2-12.O3

 

Motor: olajhűtésű, külső kondenzátorral, hővédelemmel 1.5 méter kábellel.
Üzemi feszültség: 1~; 230 V, 50 Hz;
Motorteljesítmény: 550 W; 4,4 A;
Max. emelőmagasság: 76.8 m;
Max. folyadékszállítás:

                                        -41 méteren 40 liter/perc
                                        -56 méteren 30 liter/perc
                                        -63 méteren 25 liter/perc
                                        -67 méteren 20 liter/perc
Munkapont: 62,9 m / 25 l/p;
Homoktűrő képesség: max. 120 g / m3 egyenletesen elosztva
Max. meríthetőségi mélység: 150 m
Szigetelési osztály: F
Védelem: IP68
Fokozatszám: 12
Nyomócsonk: 5/4″ belső menet.

Ár nem tartalmazza az indítódobozt! ZDS külső indító kondenzátoros (indító dobozos) búvárszivattyúkhoz választható más gyártó (PM-Technology) indító doboza! NEMA szabványos szivattyúk indító doboza alkalmazható!
4 eres, 1,5 méter kábel!

Kérésére a kábelt megtoldjuk a kívánt méretre.

Letölthető.

ZDS biztonsági adatlap, olvassa el 

ZDS csőbúvár szivattyúk


A ZDS egy dinamikusan fejlődő Olasz szivattyú gyártó. 4 collos szivattyúk gyártására specializálódott! Ez azt jelenti, hogy igen kimagasló szintet tudnak elérni a mélyútszivattyúk, kútszivattyúk gyártásánál. Saját fejlesztőlaborral rendelkeznek, ezért nap mint nap figyelik a megnövekedett igényeket és a tesztlaborban azonnal neki is tudnak állni a fejlesztéseknek. Ezt azzal is alá tudják támasztani, hogy a belső indítókondenzátoros szivattyúk kondenzátorát, a szivattyú teljes időtartalmára tervezik.

Optimális üzemeltetés esetén ez akár 10-12 évet is jelenthet. Szivattyú többi alkatrésze is túlméretezett és hosszú teszteken megy át, ilyen például a homoktűrő hidrofej.
Ha jobban körülnézünk a szivattyúk piacán a 120g/m3 homoktűrés nem tűnik magasnak. Vannak ennél magasabb értékkel rendelkező szivattyúk.

Viszont a ZDS-nél ez egy beállított optimális értéket jelzi nem pedig a maximális értéket. A vállalat 2000g/m3 homoktartalom mellett teszteli a szivattyúit! Ki lehet jelenteni, hogy a ZDS P.2-12.O3 szivattyú, homoktűrő szivattyú! Azt azért teszem hozzá, hogy homoktűrő nem pedig iszap szivattyú! Sokan hajlandóak összekeverni egy rosszul elkészült kút homoktartalmát egy jól elkészült kút homoktartalmával. Minden kút homokól! Csak az nem mindegy, hogy szemmel láthatóan, vagy csak a szűrők által látható módon.


Mivel a vizet meg lehet tisztítani nem sok figyelmet fordítanak a szivattyúra. 
De az első dolog ami érintkezik a vízzel ahhoz, hogy a folyadék a felszínre jusson az a szivattyú. Amennyire tudjuk, érdemes az optimális értékhatárokon belül üzemeltetni. Legyen az üzemi nyomás, vízszállítási képesség, emelő magasság, vagy épp a homoktűrő képesség! A szállítási időt úgy határoztuk meg, hogy Ön mindig a legfrissebb gyártást és fejlesztést kapja, hiszen a szivattyú közvetlenül Olaszországból érkezik hozzánk. Természetesen magyarországi garanciát és szervizhátteret kap az ügyfél.

Szállítási idő :
6-8 nap (raktáron 1-3 nap)
Motor teljesítmény:
550 W
Garancia:
2év
Max emelőmagasság:
77 méter
Max vízszállítás :
40 liter/perc (2400 liter/ó)
Br 189 000 Ft
Akció: Br 137 500 Ft
Kezdete: 2021.02.11   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

ZDS szivattyúk már 10 éve a magyarországi piacon

 

Olaszországi gyártás és tervezés. Igen megbízható 120g/m3 homoktűrés. Ha nem ismertek a kút paraméterei, rendelhető DRP védelemmel ami megvédi a szivattyút a szárazra futástól. A csőbúvár szivattyúkat leggyakrabban a következő területeken alkalmazzák: az iparban, mezőgazdasági és parköntözésre, illetve vízellátáshoz.

Ezek a fajta szivattyúk a legjobban a fúrt kutaknál hasznosíthatóak, hiszen lehetővé teszik, hogy a kutak mélyéről kinyerjük a vizet. A választásnál ügyelni kell arra, hogy milyen teljesítménnyel bír az adott készülék.

A szivattyúk hűtése is fontos szempont, minimum 0,08 m/s vízáramlási sebesség az optimális érték. Ha ez a sebesség nincs meg, abban az esetben köpenycsövet kell használni, mely elsősorban akkor jellemző, ha ásott kútba mélykútszivattyút rakunk.

A búvárszivattyú kiválasztásánál körültekintően kell eljárni, előzőleg fel kell térképezni a kút teljes mélységét, valamint az üzemi vízszintjét is! Ha ez megvan, már csak ki kell választani a megfelelő csőbúvár szivattyút! Keressen minket bizalommal, és segítünk a választásban! ZDS csőbúvár szivattyúink minőségi termékek, amik minden tekintetben megfelelnek elvárásainak!

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
qpgo212
Tömeg
14,4 kg/db