ZDS mélykúti szivattyú P.1-12.O3 7.5 bar

zds szivattyú QPGo.P.1-12

Mélykúti szivattyú ZDS, kútszivattyú P. 1-12.O3

 

Motor: olajhűtésű, külső kondenzátorral, hővédelemmel, 1,5 méter kábellel
Üzemi feszültség: 1~; 230 V, 50 Hz;
Motorteljesítmény: 370 W; 3,3 A;
Max. emelőmagasság: 75,4 m;


Max. folyadékszállítás:

                                       -27 méteren 25 liter/perc  

                                       -44 méteren 20 liter/perc

                                       -66 méteren 10 liter/perc


Munkapont: 66,6 m / 10 l/p;
Homoktűrő képesség: max. 120 g / m3 egyenletesen elosztva
Max. meríthetőségi mélység: 150 m
Szigetelési osztály: F
Védelem: IP68
Fokozatszám: 12
Nyomócsonk: 5/4″ belső menet

A szivattyú ára nem tartalmazza az indítódobozt! 

A kosár felett választható indító dobozzal.

4 eres, 1,5 méter kábel !

 

leöltés Qpgo 

ZDS biztonsági adatlap, olvassa el!

Kérésére a kábelt vízmentesen megtoldjuk a kívánt méretre.

ZDS csőbúvár szivattyúk 

 

A ZDS egy dinamikusan fejlődő Olasz szivattyú gyártó. 

4 collos szivattyúk gyártására specializálódott! Ez azt jelenti, hogy igen kimagasló szintet tudnak elérni a búvárszivattyúk, kútszivattyúk gyártásánál. Saját fejlesztőlaborral rendelkeznek, ezért nap mint nap figyelik a megnövekedett igényeket és a tesztlaborban azonnal neki is tudnak állni a fejlesztéseknek.

Ezt azzal is alá tudják támasztani, hogy a belső indítókondenzátoros szivattyúk kondenzátorát, a szivattyú teljes időtartalmára tervezik. Optimális üzemeltetés esetén ez akár 10-12 évet is jelenthet. Szivattyú többi alkatrésze is túlméretezett és hosszú teszteken megy át, ilyen például a homoktűrő hidrofej.

Homoktürő szivattyú


Ha jobban körülnézünk a szivattyúk piacán a 120g/m3 homoktűrés nem tűnik magasnak. Vannak ennél magasabb értékkel rendelkező szivattyúk. Viszont a ZDS-nél ez egy beállított optimális értéket jelzi nem pedig a maximális értéket. A vállalat 2000g/m3 homoktartalom mellett teszteli a szivattyúit!

Ki lehet jelenteni, hogy a ZDS P.1-12.O3 szivattyú, homoktűrő szivattyú! Azt azért teszem hozzá, hogy homoktűrő nem pedig iszap szivattyú! Sokan hajlandóak összekeverni egy rosszul elkészült kút homoktartalmát egy jól elkészült kút homoktartalmával. Minden kút homokól ! Csak az nem mindegy, hogy szemmel láthatóan, vagy csak a szűrők által látható módon.

Mivel a vizet meg lehet tisztítani nem sok figyelmet fordítanak a szivattyúra.
De az első dolog ami érintkezik a vízzel ahhoz, hogy a folyadék a felszínre jusson az a szivattyú.

Amennyire tudjuk, érdemes az optimális értékhatárokon belül üzemeltetni. Legyen az üzemi nyomás, vízszállítási képesség, emelő magasság, vagy épp a homoktűrő képesség! A szállítási időt úgy határoztuk meg, hogy Ön mindig a legfrissebb gyártást és fejlesztést kapja, hiszen a szivattyú közvetlenül Olaszországból érkezik hozzánk. Természetesen magyarországi garanciát és szervizhátteret kap az ügyfél. 

Szállítási idő :
6-8 nap (raktáron 1-3 nap)
Motor teljesítmény:
370 W
Garancia:
2év
Max emelőmagasság:
75 méter
Max vízszállítás :
25 liter/perc (1500 liter/ó)
Br 284 862 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

ZDS szivattyúk már 10 éve a magyarországi piacon

 

Olaszországi gyártás és tervezés. Igen megbízható 120g/m3 homoktűrés. Beépített indítókondenzátor 30000 üzemóráig biztosított. Ha nem ismertek a kút paraméterei, rendelhető DRP védelemmel ami megvédi a szivattyút a szárazra futástól. A csőbúvár szivattyúkat leggyakrabban a következő területeken alkalmazzák: az iparban, mezőgazdasági és parköntözésre, illetve vízellátáshoz.

Ezek a fajta szivattyúk a legjobban a fúrt kutaknál hasznosíthatóak, hiszen lehetővé teszik, hogy a kutak mélyéről kinyerjük a vizet. A választásnál ügyelni kell arra, hogy milyen teljesítménnyel bír az adott készülék.

A szivattyúk hűtése is fontos szempont, minimum 0,08 m/s vízáramlási sebesség az optimális érték. Ha ez a sebesség nincs meg, abban az esetben köpenycsövet kell használni, mely elsősorban akkor jellemző, ha ásott kútba mélykútszivattyút rakunk.

A búvárszivattyú kiválasztásánál körültekintően kell eljárni, előzőleg fel kell térképezni a kút teljes mélységét, valamint az üzemi vízszintjét is! Ha ez megvan, már csak ki kell választani a megfelelő csőbúvár szivattyút! Keressen minket bizalommal, és segítünk a választásban! ZDS csőbúvár szivattyúink minőségi termékek, amik minden tekintetben megfelelnek elvárásainak!

Letöltés ZDS QPGo

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
qpgo112
Tömeg
12,9 kg/db