Ingyenes tudásanyag szivattyúkhoz

Szivattyú javítás, szivattyú szerviz

2021.02.02 20:41
Atukavíz
Atukavíz

Szivattyú javítás, szerviz


Minőségi szivattyúk javítása nem egyszerű feladat mivel nagy szakértelmet igényel. Megvásárolt szivattyúk éveken át tudnak gond nélkül üzemelni ha megfelelően lett az adott feladathoz kiválasztva. Meghibásodás esetén a javítási munkálatokat kivel érdemes elvégeztetni? Minden márkának meg van adva a garanciális javítási szervize, de nem mindegyik szerviz tudja vállalni a garanciális időn túli javításokat. Megfelelő szivattyú szervizet kell megkeresni aki garanciát vállal az elvégzett szivattyú javításra.

A Szivattyúvilág webáruház (Atukavíz Bt) vállalja, hogy minőségi szivattyúk javítása esetén fél év garanciális időt ad az elvégzett munkára. A javítási feladatokat minősített szerviz végzi alvállalkozásban. A javításra váró szivattyúkat hetente 1-2 alkalommal összeszedi és saját fejlett szervizlaborjába szállítja, megfelelő jogi papírokkal együtt(átvételi nyilatkozat). A szerviz a szivattyúról javítás előtt ajánlatot készít írásos formában amit az Atukavíz Bt a tulajdonosnak eljuttat. A tulajdonos eldöntheti, hogy kéri vagy nem kéri a javítást. A tulajdonos kérésre fényképes felvételeket is kérhet (díj ellenében) a javítási folyamatról, hibás alkatrészekről. Meghibásodott alkatrészek cseréjekor a kicserélt alkatrész is visszaadja a tulajdonosnak. Minden esetben van állapot felmérési díj! Azonnal nem tudunk javítani! Szezonban a várakozás akár 3-4-6 hét is lehet alkatrész utánpótlás függvénye!

Amit vállalunk : Minden tiszta vizes minőségi felszíni, búvár vagy merülő szivattyúk javítása. Pedrollo, Calpeda, ZDS, Lowara, WT, Ebit és hasonló minőségi osztályba tartozó szivattyúk.

Amit nem vállalunk : Nagyáruházakban kapható Távol Keleti szivattyúk javítása. Barkácstechnológiai szivattyúk javítása, Einhell, Alko, Hecht, Tip, Black&Decker stb.

Amit TILOS: az üzletbe szennyvíz szivattyút behozni! Szennyvíz szivattyú javítása előtt informálódjon telefonon! Szennyvíz szivattyút a helyszínen nem veszünk át!

A szivattyú javítás feltételei: A szivattyút megtisztított formában kérjük zárható, egészséges karton dobozban. A szivattyú szétszerelésének ne álljanak neki! Bontott vagy részben szétszedett szivattyúk javítását nem vállaljuk!

Ami ajánlatos: Minden szivattyú forgó, kopó alkatrészekből áll ami idő múlásával elhasználódik, ezért érdemes nem megvárni a szivattyú meghibásodását! Szivattyúkat érdemes 4-5 évente elvinni szervizbe és felülvizsgálatot kérni. Az átvizsgálás során kiderülhet, hogy egy alkatrész már nagyon megkopott és cserélni kell. Ezzel megelőzhetjük, hogy teljesen tönkremenjen. Karbantartásokkal megelőzhetjük, hogy a szivattyú idő előtt a kukában végezze.

Ha a megrendelő nem kéri a javítást, biztonságtechnikai és balesetvédelmi okokból a szivattyút szétszedett állapotban adjuk vissza!

Nézzen körül szivattyú kínálatunkban!