Ingyenes tudásanyag szivattyúkhoz

Ismerkedés a Pedrollo szivattyú gyártóval

2021.11.26 13:15
Atukavíz
Atukavíz
Ismerkedés a Pedrollo szivattyú gyártóval

Mit kell tudni a Pedrollo márkáról?

Az olasz Pedrollo márka mára a megbízható szivattyúkról lett ismert, de azt kevesen tudják, hogy története kevesebb, mint 50 évre tekint vissza. Az alapító, Silvano Pedrollo ugyanis egy 1974-es dubai utazása során ismerte fel, hogy a víz mekkora kincs, hiszen az arab világban többet ért, mint a kőolaj.

Hazatérve befektetőket szervezett, és sikerült rábeszélni jó néhány arab származású befektetőt egy minőségi szivattyúkat gyártó vállalat támogatására. A fő cél már a kezdetektől fogva az volt, hogy olyan termékeket gyártsanak, melyek az Arab-öböl környékén található országokhoz hasonló területeken segítse a vízellátás biztosítását. 

Az elkötelezett fejlesztést hamar siker koronázta, a Pedrollo pedig ismert vállalattá vált az öbölmenti országokban. Ezt követte Latin-Amerika és Afrika meghódítása. Silvano Pedrollo ezután olyan olcsó szivattyút készített, mely nem volt drágább két pizza áránál, ezzel pedig az ötletet adó bangladesiek is hatalmas sikereket értek el a mezőgazdaságban.

A Pedrollo Magyarországon is nagyon kedvelt márkanév, megbízható és jó árú termékei között megtalálhatók a csőszivattyúk, a házi vízművek, a centrifugál szivattyúk, a búvárszivattyúk, a JET rendszerű önfelszívó szivattyúk és sok más modell.

Pedrollo 

Az anyacég, a Pedrollo S.p.A. mellett ma már gyakran találkozni a Pedrollo Group cégcsoport nevével is, mely számos márkanevet foglal össze:

A Pedrollo S.p.A. továbbra is a világszerte ismert szivattyúgyártó cég a csoporton belül. Az innovációja, minősége és profizmusa mellett sok helyen egyet jelent a felelősségvállalással és a vízszűkében lévő térségek támogatásával.

A Linz Electric energiaátalakító rendszerekkel és olyan ipari eszközök gyártásával foglalkozik, melyek elősegítik a termelést. Fő termékei közé tartoznak a generátorok vagy a forgó hegesztők.

A Gread Elettronica több, mint harminc éves tapasztalattal rendelkezik az elektromos rendszerek gyártásában és a hozzájuk szükséges szoftverek elkészítésében. A csoport fontos részét képezi, részt véve a tervezésben, a tesztelésben, a prototípusok elkészítésében, a gyártásban és a logisztikában.

A City Pumps szivattyúi kizárólag Olaszországban készülnek, ezek a termékek robusztusok, megbízhatóak és felhasználóbarátak. Az innovatív fejlesztésnek köszönhetően a cég az egész világon ismert és kedvelt.

A DGFlow hatalmas tapasztalatot szerzett a szivattyúk működtetésében, ezt napjainkban a víznyomást szabályozó rendszerek tervezésében és legyártásában kamatoztatja. A dinamikusan testre szabható termékeit szeretik a felhasználók, mivel sokoldalúan beszerelhetők az adott feladatnak megfelelően.

A Panelli 1906 óta készít szivattyúkat és motorokat. Nemrég hatalmas összegeket fektetett az ipari automatizálás területébe, így kiváló hidraulikus jellemzővel rendelkező búvárszivattyúi nagyon kedvező ár/érték aránnyal érhetők el a piacon.

Pedrollo szivattyú kínálatunkat itt megtekintheti