Ingyenes tudásanyag szivattyúkhoz

Bérelhető, kölcsönözhető szennyvíz szivattyú

2021.08.06 10:38
Atukavíz
Atukavíz

Kölcsönözhető, bérelhető szennyvíz szivattyú

Hirtelen állt meg a szennyvíz átemelő szivattyú? Az akna megtelt szennyvízzel? Szinte lehetetlen azonnal szennyvíz szivattyút leakasztani a polcról, főleg azért mert nem tudjuk a pontos típust. Érdemes 1-2 napra szennyvíz átemelő szivattyút bérelni.

Vásárolja meg nálunk új szennyvíz szivattyúját, így tizezreket spórolhat 

Ha nálunk vásárolja meg szennyvíz szivattyúját, arra az időre amíg be nem szerezzük (max 3-4 nap ha nincs raktáron) a csere szivattyút 1 napi bérleti díjért adunk önnek darálós szennyvíz szivattyút 10 méter merevített spirál tömlővel! A bérlés feltételei: A szennyvíz szivattyú csak háztartási vagy ipari szennyvizekhez, fekáliás vizekhez alkalmazható. Kerti tavakhoz, iszapos vizekhez, kavicsos talajvizekhez nem használható! A darálókés nem képes minden szilárd szennyeződést ledarálni. Szilárd szennyeződés fadarab vagy kavics tönkreteszi a vágókést! Műanyag rostos szennyeződések felcsavarodhatnak a szivattyú tengelyére ezért a szivattyú megszorulhat. Először a vizet meg kell tisztítani a műanyag, kavics, fadarabos szennyeződésektől és ez után szivattyúzható a szennyvíz.

A szivattyút letisztított, tiszta vízzel átmosott formában kapja meg az ügyfél és úgy is kérjük vissza. A tisztításhoz és fertőtlenítéshez biztosítunk egy 50 literes zárható műanyag hordót. A megtisztított szivattyút át kell mosni hypós vízzel. Az elmulasztott tisztítás és fertőtlenítés esetén 10.000-ft Br összeget vonunk le a kaució összegéből.

Bérelhető szivattyúk itt

 

Szennyvíz szivattyúk itt 

 

Darálós szennyvíz szivattyúk itt 

 

Szivattyúk itt