Ingyenes tudásanyag szivattyúkhoz

Leo szivattyú vélemény

2020.09.15 20:25
Atukavíz
Atukavíz

Leo szivattyú vélemény

Amikor szivattyút választunk öntözéshez vagy házi vízellátáshoz a legnagyobb hibát akkor tudjuk elkövetni ha beszaladunk az első nagyáruházba és levesszük a polcról a számunkra vonzó árban lévő szivattyút. Jó, olcsó nekem ez jó lesz. A legtöbb esetben nem jó! Miért is van ez?

Nem vagyunk tisztában azzal, hogy mekkora vízszállításra vagy nyomásra van szükségünk, akkor előbb forduljunk szakkereskedéshez! Kiemelném, hogy szakkereskedéshez! Szivattyú szakkereskedések jó eséllyel tudnak segíteni, mivel higgye el nem Ön lesz az első akinek szivattyú problémája akadt. Zöld béka és babaszappan kereskedéseket kerülje messziről és a legolcsóbb árban se bízzon! Tapasztalat, hogy a legolcsóbb áruház nem elérhető vagy jobban értenek a fűnyíróhoz mint a szivattyú technológiához! Önnek nem csak minőségi szivattyúra van szüksége hanem szakértelemre is.

Létezik megfelelő szivattyú jó árban? Igen, létezik! Jó választás lehet a Leo szivattyú amit nagyáruházban nem kap meg.

 

Leo szivattyú jó árban

 

Szivattyút abban az esetben tudunk jó árban vásárolni ha tudjuk pontosan mire illetve hogyan kell használni. Hiába költenénk százezreket el ha a felhasználás módja nagyban eltér az optimális üzemeltetéstől.

 

Abban az esetben ha jól ismertek az adatok vízszállítás, emelési magasság, nyomás igény, közeg akkor egyszerűbb helyzetben vagyunk. Innentől kezdve csak a pénztárcánk szab határt. Szűkös keretek között is találhatunk megfizethető minőségi szivattyút. Minőség alatt azt értem, hogy megfelelő garanciális időszak, szervizháttér áll a rendelkezésünkre mivel a szivattyú is el tud romlani amit nem szeretnénk azonnal kidobni. Nem is kell! Leo szivattyúk többnyire javíthatóak. Azért többnyire mert van olyan Leo szivattyú amit nem éri meg javítani.

Azt le kell szögezni, hogy egyenlőre sajnos nem megoldott a Leo búvárszivattyú hidraulikájának a cseréje vagy a javítása. A gyártó nem biztosít alkatrészt hozzá! Ha tiszta vízre használjuk számíthatunk 4-6 év működésre. A motor részt lehet újra tekercselni.

Ha összehasonlítjuk a nevesebb márkával látható, hogy jóval alacsonyabb áron kapható Leo szivattyú. Ez azért van mert toleranciába kisebb értékekkel rendelkeznek mint nevesebb társaik. Leo búvárszivattyúk például nem szeretik ha 20 méternél lejjebb vannak telepítve vízszint alá. Ez akkor lehet fontos ha a kútban nagy az üzemi és nyugalmi vízszint között a különbség.

 

 

Leo szivattyúk a háztartásban

 

Leo szivattyúkat nyugodt szívvel ajánljuk háztartási célokra mivel nagyrészt nem terhelik túl és várható élettartamuk több mint 4-5 év(optimális esetben, ezek után javítható felszíni szivattyúk esetén).

Természetesen az ipar is használja a Leo szivattyúkat. Nagyüzemi öntözés vagy nyomásfokozás, esetleg tűzi vízvezetékek megtáplálásához. Végül is azt lehet mondani, hogy Leo szivattyúk alkalmazhatóak a legtöbb esetben ha vízszállításról van szó.

Abban az esetben ha frissen készült kútba szeretnénk szivattyút telepíteni az első időszakra nagyon ajánlott a Leo szivattyú. Miért? Ha a kút vize még nem a legtisztább és homokot is tartalmaz, akkor a koptató hatás nem egy méregdrága szivattyút tesz tönkre, ha viszont tiszta a víz hosszú élettartamú lehet a Leo szivattyú, és ez is nagyon megéri. Leo szivattyú kínálatban megtalálhatóak a Leo kerti szivattyúk is amik igen nagy népszerűségnek örvendenek mivel házi vízművekhez és nyomásfokozáshoz is egyaránt kiválóan alkalmazhatóak.

Nézzen körül Leo szivattyú kínálatunkban és kérje szaktanácsunkat!

Leo szivattyúk itt