Varem hidrofor tartályok fekvő 24-től 300 liter-ig 10bar

Hidrofor tartály

Varem hidrofor tartályok fekvő

Választható térfogat 24-60-100-200-300 liter a kosár felett

24CL tartály névleges térfogata 20 liter

Maximális üzemi nyomás 10 bar
Cserélhető butilén gumimembrán

 

Hidrofor tartályok beépítése minden olyan esetben javasolt a szivattyús rendszereknél ha mechanikus nyomáskapcsolót használunk. 

Hidrofor tartályok beépítésével elkerülhetjük a szivattyú okozta vízütéseket a rendszerben. Gumimembrános hidrofor tartályok élettartalma kétszer hosszabb mint a sima lemeztartályok élettartalma. Hidrofor tartály gumimembránnal akkor is tovább lehet használni ha a hidrofor tartályba a membrán kiszakadt. Arra a kis időre míg a cseremembránt beszerzi nem marad víz nélkül. Hidrofor tartály méret kiválasztásánál vegye figyelembe a napi vízfelhasználását. Érdemes tudni a gumimembrános hidrofor tartályokról, hogy a névleges méretüknek kb az 1/3 része a tárolt víz, vagyis egy 100 literes hidrofor tartály 30-33 liter vizet tárol optimális beállításkor. Hidrofor tartályok előfeszítési nyomását minden esetben ellenőrizni kell és a szivattyú indítási nyomásértékéhez kell beállítani. Hidrofor tartályok előfeszítési nyomását fél évente érdemes ellenőrizni!
Szállítási idő :
1-3nap
Garancia:
1év
Br 18 200 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Hidrofor tartály

Hidrofor tartály beépítését minden olyan esetben ajánljuk ahol szivattyú technológiával van megoldva a vízellátás. Hidrofor tartállyal a szivattyú élettartalma is meghosszabbítható hiszen nem kell a szivattyúnak minden egyes vízkivételnél indulnia. Bizonyos szivattyú vezérlő berendezések használatánál a tartályt beépíteni kötelező. Méretezésnél vegyük figyelembe a napi vízfelhasználást mert az a legjobb ha nem marad napokig pangó víz a tartályba.
Figyeljünk arra is, hogy ne méretezzük alul sem mert ha a tartály beépítése után a szivattyúnk óránként 20-nál többször indul akkor nem sok értelme van a hidrofor tartálynak. A hidrofor tartályokban előfeszítő nyomás van, de ezt a nyomást minden esetben a szivattyú indítási értékéhez kell beállítani.

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
varem24cl