Házi vízmű Pedrollo 2CX-60CL

 Házi vízmű  Pedrollo 2CX-60CL

Házi vízművek, Pedrollo 2CX-60CL

Pedrollo 2CX szivattyúval ellátott házi vízmű, 60 literes hidrofor tartállyal alkalmas lakások, nyaralók vízellátására abban az esetben is ha az épület többszintes.
Kutakból is képes ellátni a vízellátást ha a felszívást 1-7 méterről kell végezni. A hidrofor tartálya előfeszítő membránnal rendelkezik ami cserélhető, meghibásodás esetén gyorsan javítható.
Pedrollo 2CX-60CL házi vízművet telepíthetünk úgynevezett gázos kutakhoz mivel a szivattyú ejektorral rendelkezik ami megbirkózik a vízben oldott gázokkal.
A nagyméretű tartálynak köszönhetően 18-20 liter közötti vízmennyiséget vehetünk ki úgy a készülékből, hogy a szivattyúnak nem kell indulnia.
A készüléken állítható az indítási és leállítási nyomásérték.
Öntözési feladatok ellátásánál vegyük figyelembe az alaki és súrlódási veszteségeket, ipari öntözésre nem alkalmas!

Garancia 2 év
Feszültség 230 Volt
Fordulatszám 2900rpm
Teljesítmény 750 Watt
Emelőmagasság 50 méter
Szívó csatlakozás 1 coll BM
Nyomó csatlakozás 1 coll BM
Max szívómélység 9 méter
Max megengedett nyomás a házban 6 bar
Max folyadék hőmérséklet 40 °C
Beépítési hossz 388 mm
Szivattyú ház Öntvény, menetes csatlakozókkal ellátva ISO 228/1
Tengely Rozsdamentes acél EN 10088-3-1.4104
Tengelytömítés AR-14 Kerámia Grafit NBR
Járókerék Tecnopolimer
Védelem IP X4


Vízszállítás
+47    méterre   5 liter/perc
+44    méterre 10 liter/perc
+38.5 méterre 20 liter/perc
+36    méterre 25 liter/perc
+34    méterre 30 liter/perc
+29.5 méterre 40 liter/perc
+26    méterre 50 liter/perc
+22.5 méterre 60 liter/perc
+20    méterre 70 liter/perc

Szállítási idő :
1-3nap
Motor teljesítmény:
750 W
Garancia:
2év
Max emelőmagasság:
47 méter
Max vízszállítás :
70 liter
Br 164 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Házi vízellátásnál használt rendszerek. Telepítése egyszerű és gyors. Nyomáskapcsolóval vagy áramlásvezérlővel ellátva. Házi vízellátó rendszer kiválasztása.

 

Mire kell figyelni, illetve hogyan válasszak házi vízművet?

Házi vízellátó rendszer szíve a szivattyú, a lelke pedig a hidrofor tartály.
Tegyük fel a kérdést! Mennyi a napi vízfelhasználásom? Illetve mire szeretném használni? Ha csak egy egyszerű öntözés normál nyomásom (1,4-2,8)bar között. Vagy talán a hétvégi ház ellátására, akkor elég egy átlagos 24 literes tartállyal és 30-50 liter/perces vízhozamot ellátó szivattyúval szerelt házi vízmű is.

 

Ha ennél több kell például családi ház ellátása ami még emeletes is, akkor érdemes nagyobbat választani. Vannak 50 literes tartállyal és 50-60-70-100 literes vízhozamot biztosító szivattyúval ellátott rendszerek is. Ezek például a Pedrollo 60CL típusok. De ha nagyon tanácstalanok vagyunk minden képen szakkereskedést hívjunk fel. Semmi értelme megvenni egy csili vili műanyag burkolattal ellátott rendszert. Ezekhez pár év múlva nem kapunk alkatrész hiszen kifutó széria lesz!

A házi vízellátó rendszer igen egyszerű felépítésű, javítható részekből áll. Mindenképpen válaszunk minőségi terméket. A nagy áruházakban nem biztos, hogy rátalálunk ezekre és szaktanácsot sem nagyon tudnak adni. Minőségi szivattyúval és egy minőségi tartállyal ellátott rendszerrel évekig nem lesz gond ha rendeltetés szerűen van használva.

Egy házi vízműven is vannak dolgok amiket lehet állítani. Ilyen például a nyomásérték és a tartály feszítő nyomása. Ha nem felel meg a gyári értékbeállítás de nem tudja hogyan állítson rajta, fel lehet hívni a kereskedés és szinte biztos, hogy segíteni fognak. Akár nálunk is a hétvégén is elérhető telefonszámon. Ezt nagy áruházaknál nem tudja megtenni! Nálunk megtalálható házi vízművek minőségi gyártóktól származnak. Magyarországi garanciával rendelkeznek.

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
2CX60CLP