Ivóvíz tartály 2200 liter föld alá telepíthető

Ivóvíz tartály 2200 liter föld alá telepíthető

Ivóvíz tartály 2,2m3 2200Liter

Ivóvíz tartály esővízhez, kútvízhez is.
A tartály gyártási technológiája öntés, rotációs eljárás, vagyis műanyag hegesztési varrat nélküli, magas minőségű. Élelmiszer ipari tisztaságú műanyagból készűlt. Garantált falvastagság 10-12 mm között. Ivóvíz tartály telepítésénél szükséges a telepítési útmutató betartása. A tartály nem teherhordó, csak kisebb súlyt képes elviselni ami például lehet gyalogos forgalom.
Nagyobb súly terhelésekor teherhordó vasbeton szerkezet kiépítése kötelező. A vízgyűjtő tartály Roto gyárban készül, RoDrink néven. A vízgyűjtő tartály 2200 liter víz befogadására alkalmas. Csatlakozási pontok a víztartályon több helyen kialakított ezért választható, hogy hól akarunk a víztartályba becsatlakozni. Becsatlakozáshoz ajakos gumitömítés ajánlott vagy hegesztett csatlakozást lehet kiképezni.

A vízgyűjtő tartály bejárati nyílása zsanéron nyíló ajtó, ami gumitömítéssel van ellátva a szennyeződések bejutása ellen. 

Az ivóvíz tartály rendelkezik tömörségi igazolással és anyagbiztonsági adatlappal, de nem rendelkezik magyarországi ANTSZ minősítéssel.

 

Hossúság: 1840mm

Átmérő: 1400mm

Magasság:1550-1900mm állítható magasság

Súly: 100kg

 

Tartály telepítési útmutató itt letölthető! Nagyon fontos garanciális feltételekhez!

 

Tartály méretei itt letölthetőek

 

Esővíz, szennyvíz tartályok itt megtekinthetőek

További ivóvíz tartályok itt megtekinthetőek

Br 547 624 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
71006716