Ivóvíz tartály 12000 liter föld alá telepíthető

Ivóvíz tartály 12000 liter föld alá telepíthető

Ivóvíz tartály 12m3 12000Liter

Ivóvíz tartály esővízhez, kútvízhez is.
A tartály gyártási technológiája öntés, rotációs eljárás, vagyis műanyag hegesztési varrat nélküli, magas minőségű. Élelmiszer ipari tisztaságú műanyagból készűlt. Garantált falvastagság 10-12 mm között. Ivóvíz tartály telepítésénél szükséges a telepítési útmutató betartása. A tartály nem teherhordó, csak kisebb súlyt képes elviselni ami például lehet gyalogos forgalom.
Nagyobb súly terhelésekor teherhordó vasbeton szerkezet kiépítése kötelező. A vízgyűjtő tartály Roto gyárban készül, RoDrink néven. A vízgyűjtő tartály 12000 liter víz befogadására alkalmas. Csatlakozási pontok a víztartályon több helyen kialakított ezért választható, hogy hól akarunk a víztartályba becsatlakozni. Becsatlakozáshoz ajakos gumitömítés ajánlott vagy hegesztett csatlakozást lehet kiképezni.

A vízgyűjtő tartály bejárati nyílása zsanéron nyíló ajtó, ami gumitömítéssel van ellátva a szennyeződések bejutása ellen. 

Az ivóvíz tartály rendelkezik tömörségi igazolással és anyagbiztonsági adatlappal, de nem rendelkezik magyarországi ANTSZ minősítéssel.

 

Hossúság:3760mm

Átmérő:2300mm

Magasság:2500-2880mm állítható magasság

Súly:365kg

 

Tartály telepítési útmutató itt letölthető! Nagyon fontos garanciális feltételekhez!

 

Tartály méretei itt letölthetőek

 

Esővíz, szennyvíz tartályok itt megtekinthetőek

 

További ivóvíz tartályok itt megtekinthetőek

Br 1 686 560 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
710006250