EconomySoft 70 Központi vízlágyító

központi vízlágyító

EconomySoft 70EconomySoft 70 vízlágyító készülékkel kisebb családi házak vízlágyítását tudjuk megoldani.
Az EconomySoft 70-es típusú vízlágyító berendezés a 10 - 15 m3 vízfogyasztású háztartások vízlágyítására alkalmas, amennyiben a víz keménysége 15 német keménységi fok körül van. Ha a vízkeménység az átlagosnál magasabb, előfordulhat hogy ennél nagyobb teljesítményű vízlágyító berendezés lesz Önnek a megfelelő.

A központi vízlágyítók nagyobb lakások és családi házak teljes vízlágyítását végzik. Annak függvényében, hogy mennyi a család vízfogyasztása és milyen keménységű az adott ház vize, könnyen kiválasztható az a vízlágyító berendezés, amely a lehető leggazdaságosabban végzi a vízlágyítást.

A vízlágyító berendezések működési elve:

Az ioncserélős vízlágyítók egy ioncserélő gyanta segítségével a vízben lévő oldott kalcium és magnézium ionokat nátrium ionokra cserélve végzik a vízlágyítást. Ezzel a technológiával nem oldatban tartjuk a víz keménységét okozó ásványi sókat, hanem kivesszük a vízből, így semmilyen körülmények között nem tudnak kicsapódni. Így a vízlágyítás eredményeképpen akár 0 keménységű, teljesen lágy vizet is elő lehetne állítani, azonban az ÁNTSZ állásfoglalásának megfelelően a berendezést úgy állítják be a szakembereink, hogy a vízlágyítást követően 5 német keménységi foknak megfelelő víz menjen a hálózatba.

Szállítási idő :
1-3 nap
Garancia:
5 év
Br 230 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Műszaki jellemzők:

Csatlakozók: 3/4"-es csatlakozók a be- és kijövő oldalon egyaránt.

Vezérlőfej típusa: idő és mennyiségvezérelt

Beépítési méretek: 1150 x 340 x 520 mm (magasság, szélesség, hosszúság)

Gyanta liter: 18 liter

Átfolyás sebesség: 1,5-1,8 m3/h

Származási hely: Magyarország

Garancia: *Erre a termékre 5 év teljeskörű GARANCIÁT vállalunk! A garancia feltétele a szakszerű telepítés és szakszerű beüzemelés, amelyet  szakembereink, vagy az általunk megbízott szakember végez, továbbá a megfelelő és rendeltetésszerű használat. A garancia karbantartási szerződés megkötésével érvényes. A karbantartás évente egyszer történik.

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
economysoft70