DRP szárazon futás védelem

DRP Védelem
DRP Védelem
DRP Védelem
DRP Védelem
DRP Védelem
DRP Védelem

DRP szivattyú védelem


A DRP védelem utólag is beszerelhető a ZDS szivattyúkba. Elsődleges dolga megvédeni a szivattyút a szárazon futástól de figyel a feszültség ingadozásra is. Nem alkalmazható kapcsolóként. Ha a szivattyú teste és a DRP védelem között nincs víz, akkor a szivattyú nem kap áramot ezáltal van védve a szárazon futástól.

SZÁRAZONFUTÁS ELLENI VÉDELEM


A Pump Protector - DRP egy innovatív elektronikus eszköz, amely garantálja a búvárszivattyú optimális védelmét a szárazonfutással és egyéb lehetséges telepítési hibákkal vagy működési hibákkal szemben. A DRP használatra kész, a csatlakozókábelbe integrálva, további telepítést nem igényel. Vízhiány esetén a DRP leállítja a szivattyút, ha a víz az érzékelője alatt van. A DRP (a programozott idő betartásával) újraindítja a szivattyút, amikor a víz az érzékelő fölé emelkedik.
A hagyományos megoldásokhoz képest nincs szükség további kábelekre, érzékelőkre és vezérlődobozokra. A DRP eszközt úgy fejlesztették ki és tesztelték, hogy megvédje a búvárszivattyút a kiégéstől vízhiány és a szivattyú ismételt indítása és leállítása esetén (például ha a nyomástartályban alacsony a levegő vagy a membrán megsérül).

Jellemzők
Automatikus programozott újraindítások védelem esetén Készenléti állapot
Készenléti üzemmód az újraindítási kísérletek maximális számának leküzdésével
Használatra kész, nem igényel további kalibrálást vagy beállítást

Szállítási idő :
1-3 nap
Garancia:
2 év
Br 97 515 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
ZDSDRPQPGO