Szivattyúk, szivattyú vezérlők, hidrofor tartályok webáruháza szakmai segítségnyújtással!

Szivattyúk széles kínálata minden olyan helyre ahol a vízellátást szivattyúk biztosítják. Több minőségi szivattyú gyártó kínálata egy helyen. Vízellátást biztosító szivattyúk gyártói garanciával, magyarországi szervizháttérrel. Folyamatosan megújuló kínálat az igényeknek megfelelően, szakmai segítséggel. 

Kínálatunk között megtalálhatóak magas minőségi elvárásoknak megfelelő szivattyúk épp úgy mint az alacsonyabb kategóriás de megbízható szivattyúk, amiket főként nem mindennapi használatra terveztek. Szivattyúk, szivattyú alkatrészek, szivattyú vezérlők és kiegészítők raktárról vagy rövid szállítási határidővel. Szakmai segítségnyújtás megfelelő szivattyú kiválasztásához. Minden szivattyú jóállással! Törekszünk az igényeinek a legmegfelelőbb terméket kínálni a lakosság és az ipar részére egyaránt. A Szivattyúvilág elkötelezett a minőségi termékek forgalmazása iránt ezért szakmai felkészültség fontos számunkra. 

Legismertebb szivattyú márkák egy helyen ZDS, PEDROLLO, CALPEDA, LEO, LOWARA, IMP, GRUNDFOS, ZENIT, WATER-TECHNOLOGIES, ESPA. Minden szivattyúnak megvan a maga szakterülete, ezért szívesen állunk az Önök rendelkezésére ha segítségre van szüksége a megfelelő szivattyú kiválasztásához. Telefonáljon vagy küldjön számunkra e-mailt.  

Szivattyú

Szivattyúvilág vízszivattyúk kínálatát nyújtja a lakosságnak és ipari alkalmazásokhoz felhasználástól függően. Általunk forgalmazott szivattyúk felhasználása kizárólag olyan területekhez ahol az áramló közeg tiszta vagy szennyezett víz, robbanásbiztos folyadék. A víz kémhatása nem minden esetben semleges például szennyvizek esetén. Nem semleges kémhatású szennyvizekhez ajánljuk a szennyvíz szivattyúkat. Ha a víz lebegő anyaggal szennyezet figyelembe kell venni a szennyeződés méretét és fajtáját. Vizekben található szilárd szennyeződések lehetnek homok vagy törmelékes szennyeződések is amik nagyban befolyásolhatják a szivattyú élettartalmát. Homok szennyeződések erős koptató hatást keltenek a szivattyú hidraulikájában. A hidraulika felelős a víz szállításáért a szivattyú részét képezi. Legtöbb szivattyú választható 220V és 400Voltos változatban. Szivattyú jellemzői közé tartozik a beépíthetősége vagyis lehet szárazbeépítésű vagy víz alá merülő, folyadékba merülő típus. Nem minden víz alá merülő szivattyút nevezünk merülő szivattyúnak. Folyadékba mártott szivattyúk lehetnek búvárszivattyúk vagy merülő szivattyúk. A két szivattyút a felépítés különbözteti meg egymástól. Szivattyú egy gépcsoport ami motorrészből és hidraulikából tevődik össze. A búvárszivattyú motorrésze alul, a hidraulika felül helyezkedik el. Magas nyomásra képesek, tiszta víz szivattyú. Merülő szivattyú motorrésze felül a hidraulikája alul helyezkedik el. Alacsony nyomásra képesek de szennyvizet vagy szennyezett vizet is képesek szállítani. Ezek a szivattyúk örvénykeltő szivattyúk. További szivattyúk lehetnek térfogat kiszorításos vagy membrán szivattyúk. Speciálisan minden szivattyúnak megvan a szakterülete.

 

Felhasználás szerint webáruházunkban megtalálgató szivattyúk:


búvárszivattyú           fúrt kutakhoz függőleges vagy vízszintes telepítés 
önfelszívó szivattyú   nyomásfokozáshoz, házi vízellátáshoz, hidrofor szivattyúnak
merülő szivattyú        szennyvízhez, ipari létesítményekhez, családi házakhoz 
kerti szivattyú            locsoláshoz, fúrt kút vizeinek szivattyúzásához abban az esetben ha kút üzemi vízszintje nincs lejjebb 8 méternél

folyadékgyűrűs          szivattyú meleg környezetthez 
ipari szivattyúk          vízszállításhoz, magas vízigények kielégítéséhez 

hűtővíz szivattyú      felszíni szivattyú melegvízhez 

Mivel foglalkozik egy szivattyú szaküzlet, szivattyúbolt?

Esetek többségében szivattyút és szivattyú kiegészítőket értékesít. Termék értékesítés mellett szakirányú javaslatokat és tanácsokat nyújt ügyfelei részére. Folyamatosan figyelemmel kíséri a piac változásokat, szivattyú fejlesztéseket, vásárlói igényeket. Mindezekre azért van szükség, hogy lépést tudjon tartani a rohanó világ mindennapos változásaival és naprakész információkat tudjon adni a vásárlóinak. Nem minden esetben sikerül ezért a beszállító cégek, legyen az Magyar vagy Magyarországon kívüli, mérnökeivel is fontos a kapcsolattartás. Szivattyú kiválasztásában akkor tudnak a legtöbbet segíteni ha van adat amihez a megfelelő nyomással és vízszállítással rendelkező szivattyút lehet párosítani. Ha sikerült megtalálni a megfelelő terméket nem árt ha beépítési tanáccsal is tud szolgálni a szaküzlet. Ehhez elengedhetetlen a jó felkészültség és a szakmai tapasztalat! Tapasztalatok alapján nem csak jó tanácsot lehet adni de bizonyos esetekben több választási lehetőséget lehet kínálni vásárlás előtt. De nem csak szivattyúk mellé kell biztosítani szakértelmet, azt is érdemes tudni, hogy igényeknek megfelelően milyen vezérlővel lehet vagy éppen nem lehet egy szivattyút vezérelni. Minden ügyfél fontos ezért nem csak az online vásárlók számára nyújt segítséget egy szivattyú szaküzlet.

 


Hosszú távú megbízható szivattyúk magyarországi garanciával 

Szivattyú választás esetén az első és talán legfontosabb dolog, hogy mit kapunk a pénzünkért. Hosszú távon tervezünk és nem egy évre szeretnénk szivattyút vásárolni. Válasszunk az adott szivattyúzási feladathoz megfelelő szivattyút. Miután megvan a választott szivattyú tudnunk kell, hogy hogyan lehet szervizelni illetve van hozzá alkatrész utánpótlás. 

Összeraktuk a számunkra a megfelelő szivattyút de nem vagyunk biztosak a termék megfelelő működésében vagyis abban, hogy számunkra megfelel, híjuk segítségül a szivattyú jelleggörbét. Minden szivattyúhoz tartozik egy hatásfok görbe és egy jelleggörbe. A görbék megmutatják a szivattyú optimális működését és segítséget tudnak nyújtani a beépítési méretekben. A szivattyú jelleggörbék X Y koordinátában vannak megadva így olvasásuk egyszerű.

Szivattyúk raktárról vagy rövid szállítási idővel

A legtöbb esetben raktáron tartott szivattyúkra azt lehet mondani, hogy megfelelnek az adott szivattyúzási feladathoz általánosságban. Minden estben megvan a nyomásigény és a hozzátartozó vízszállítás de ez tól-ig érendő. Ha például fúrt kútba van szükség búvárszivattyúra 20 méteres beépítésű mélységgel és a nyomásigén a felszínen 3-4 bár valamint az ehhez tartozó vízszállítás lehet 30-60 literes vízhozam, akkor biztos, hogy raktárról tudunk szivattyút biztosítani mert ez egy átlagos felhasználásnak mondható. Abban az esetben ha Önnek egyedi igénye van vagy a kívánt szivattyú nem tartozik az átlagos felhasználáshoz, szállítási idő meghosszabbodhat. Igyekszünk minden igényt a leghamarabb teljesíteni és a pontos szállítási dátumot megadni.

Szivattyút miért a Szivattyúvilágtól?

Egy terméket sok helyen meg lehet vásárolni de igazi szaktanácsot nem mindenhol tudnak adni. Sokan esnek abba a hibába, hogy minimális árkülönbözés miatt olyan helyről vásárolnak ami nem szakkereskedés esetleg külföldi székhellyel rendelkező cég. Későn jönnek rá, hogy nem megfelelő a kiválasztott szivattyú és nem kaptak hozzá számlát vagy beüzemelési tanácsot. Garanciális feltételeket nem mindegyik áruház sem ugyan úgy biztosít. A szabad piaci kereskedelem miatt néha kikerülik a magyarországi nagykereskedést és a vásárló nem is tud róla de ez miatt nem jár neki a magyarországi garancia.

A Szivattyúvilág minden termék esetén ÁFA-s számlát állít ki a termékről! Minden esetben biztosít magyarországi gyártói garanciális időszakot és garanciális időszak után is vállal szerviz szolgáltatást egyes szivattyúk esetén.

Ügyeletes telefonszámmal rendelkezik ami hívható hétvégén és ünnepnapok esetén is. Végszükséglet esetén raktáron lévő termékek hétvégén vagy ünnepnapok is átvehetőek!(Szabadság alatt nem elérhető ez a szolgáltatás)Vásárlás előtt szaktanácsot biztosít vásárlóinak.

Útvonalat ad mindenkinek akik nálunk nem kapható terméket keresnek. Segít megtalálni a forgalmazót vagy javaslatot tesz az adott szivattyú kiváltására.A Szivattyúvilág partner üzlettel rendelkezik ahonnan szivattyút vagy szivattyú alkatrészt is ki tudunk szállíttatni. (Nekünk partner üzletünk van, másnak konkurenciája!)A Szivattyúvilág követi a piaci árakat és igényeket ezért nem tartozik a drága üzletek közé. Azért, hogy vásárlóinkat el tudjuk látni minőségi szivattyúkkal, szaktanáccsal, termékekkel ki kell bizonyos dolgokat szorítanunk az életünkből.

Amivel nem foglalkozunk!

A Szivattyúvilág nem foglalkozik ismeretlen eredetű termékkel. Barkács technológiát nem javít! Ha problémája akadt egy termékkel amit baba boltban vásárolt, kérjük keressék fel az adott bababoltot. Nem tudunk olyan problémával foglalkozni amit más hozzá nem értő üzlet okozott. A szivattyúkat legtöbb esetben vízszállításra és nyomásigényre választunk ki ezért ha Önnek a kútja nem képes megfelelő vízadásra, mi sem tudunk segíteni.

Ha szakirányú segítségre van szüksége, szakirányú meghatározásra van szükség. A körülbelül, meg azt hiszem és talán kifejezésekre nem tudunk megfelelően kiválasztani szivattyút! Mi szakmai tapasztalatok alapján is tudunk segíteni, de a gyártó mérnökei csak a számokból értenek.